El meu Director General no està al Twitter. És greu doctor?

Avui ens posem la bata blanca i mirem de fer un diagnòstic de la teva salut “social” en 4 xifres. Segons l’estudi “The global social CEO survey 2014” de la consultora americana @brandfog, la percepció que la presència dels directius en les xarxes socials mostra el seu lideratge, ha passat als Estats Units d’un 45% d’opinions favorables al 2013 a un 75% d’opinions favorables al 2014. Es tracta d’una dada que significa clarament que la demanda dels clients i empleats per comunicar amb els directius de les empreses mitjançant les xarxes socials està augmentant.

Agafar el teu espai com a directiu a Twitter, és convertir-te en un líder en l’espai públic. [Fes un Tweet]

L’estudi de Brandfog, que ha enquestat més de 1.000 empleats als Estats Units i a Anglaterra, també ens mostra que 82% creuen que la presència activa en les xarxes socials dels directors generals i dels directius augmenta la seva reputació i la sensació que són líders a l’avantguarda del seu sector econòmic. Cada vegada queda més palès que un líder que no parla ni opina a les xarxes socials, de forma correcta, perdrà credibilitat davant la competència.

La participació a les xarxes socials et dóna valor de líder, si està ben feta. [Fes un Tweet]

La reputació d’una empresa depèn en un 45% de la reputació del seu director general. La qualitat de la seva presència social i de la seva comunicació atrau inversors, mitjans de comunicació i talents. L’estudi “The CEO Reputation Premium Gaining Advantage In The Engagement Era”, de Weber Shandwick i KRC Research, després d’enquestar 1.750 directius d’empreses que facturen més de $500 milions en tots els continents, conclou que el 44% del valor en borsa d’una empresa és una conseqüencia directa de la reputació del seu director general. Una tendència que va en augment cada dia.

La reputació i notorietat de l’empresa està molt lligada als seus directius. Sense comunicació social, ni notorietat ni reputació.

A nivell de països, passa el mateix amb els seus dirigents i podem extrapolar les dades de les empreses pels governants. La presència en aquests canals de comunicació, que són les xarxes socials, és cada dia més imprescindible per oferir confiança, lideratge, notorietat i reputació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s